Nyárzáró program

2022.08.20. 12:00

A jövő operacsillagait hallhatjuk a Várkert Bazárban

A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara és a Várkapitányság augusztusi gálakoncertjén tehetséges fiatal előadókkal ismerkedhetünk meg.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Nem tudjuk, hogy a tehetségen és az éveken át tartó tanuláson túl mi az a képesség, amelytől egy énekesre felfigyel a világ. Titok övezi azt is, hogy mi sodorja az ifjú operaénekeseket a világot jelentő deszkák felé. Viszont biztosan tudjuk, hogy a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara és a Várkapitányság augusztusi gálakoncertjén olyan fiatal előadók csillogtatják meg tehetségüket, akik nevét jó eséllyel láthatjuk majd az opera és az operett műfajának legnagyobb szerepeiben - közölte a Várkert Bazár.

A koncertet a Zenében szabadon programsorozat keretein belül szervezik meg augusztus 27-én, szombaton a Várkert Bazár Öntőház udvarán. A közönség Donizettitől Verdi híres áriáin át egészen Lehár Ferencig hallhat majd műveket. A műsor igazi nyárzáró programnak ígérkezik.

A rendezvényen közreműködik a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara és a Liszt-díjas karmester, Dénes István.

A gálakoncert szólistái: Tuznik Natália és Süle Dalma szoprán, Szeleczki Artúr tenor.

További információért kattintson ide.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában