Alkotói felhívás

2022.01.09. 06:45

Esszé és kisfilm kategóriában indul pályázat középiskolásoknak

A szervezők olyan saját alkotásokat várnak, amelyekben a diákok egyénileg vagy csoportosan bemutatják a pedagógusok munkáját.

Esszé és kisfilm kategóriában hirdet alkotói pályázatot középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. A pályázati anyagokat február 7-ig lehet leadni. A szervezők olyan esszéket vagy kisfilmeket várnak, amelyekben a diákok egyénileg vagy csoportosan bemutatják az 1 és 12 év közötti gyermekeket nevelő pedagógusok munkáját.

A beadott pályamunka alapfeltétele, hogy megszólaljon benne legalább egy aktív pedagógus.

Az intézmény pályázatával szeretné felhívni a figyelmet a pedagógusok munkájának és személyes elhivatottságának felbecsülhetetlen értékére.

A pályázatra két életkori kategóriában lehet jelentkezni, 9-10. és 11-12. osztályos tanulók adhatják be munkáikat a kétféle műfajban. Az írásbeli munkák megadott terjedelme 3-5 gépelt oldal, vagyis szóközökkel együtt 7500-12 500 karakter lehet, illetve PDF formátumban kell benyújtani. A kisfilmek hossza 3-5 perc lehet.

A díjazás életkori és műfaji kategóriánként történik oklevéllel és 10, 20, illetve 30 ezer forintos jutalommal.

A pályázati anyagokat február 7-én éjfélig lehet elküldeni a [email protected] e-mail címre, a filmek esetében a We Transfer felületen keresztül. Az eredményhirdetést február 24-én tartják az Apor Vilmos Katolikus Főiskola váci épületében.

További tudnivalók az intézmény honlapján olvashatóak.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában