Világhírű filmek

2021.08.26. 09:55

Maratoni vetítéssel várja a közönséget az Artmozik éjszakája

Többek között két Oscar-díjas alkotás is szerepel az idei rendezvény műsorában.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Pénteken késő délutántól másnap hajnalig rendezik meg öt fővárosi moziban az Artmozik éjszakáját, amelyen két Oscar-díjas alkotás mellett több filmet először láthat a magyar közönség. A rendezvény keretében a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikban egyetlen karszalag megvásárlásával minden eseményen részt lehet venni.

Premier előtt lesz látható a Soha többé nem fog havazni című lengyel-német film és a Kedves elvtársak című orosz történelmi dráma. Ezenkívül két kultfilm, az Életrevalók című francia klasszikus és az Oldboy című amerikai alkotás is része műsornak. Vetítik továbbá A rózsák királynője című francia vígjátékot, az Amíg tart a nyár című ausztrál filmet és a Notting Hill-i cukrászda című angol romantikus vígjátékot.

A magyar filmek közül Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, Péter Varsics Így vagy tökéletes, Bakony Alexa Tobi színei, Kocsis Ágnes Éden, valamint Gothár Péter Hét kis véletlen című alkotását láthatják a nézők.

Továbbá Oscar-díjas film, Thomas Vinterberg Még egy kört mindenkinek című, dán-svéd drámája és Chloé Zhao A nomádok földjén című műve is szerepel az este kínálatában.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában