Különleges produkció

2020.12.28. 13:22

Online gálával köszönti az újévet a Budapesti Operettszínház

A legnépszerűbb operett- és musicalrészletek, Webber, Bernstein, Strauss és Kálmán művei szerepelnek a Budapesti Operettszínház online újévköszöntő gáláján, amely december 31-én 15 órától ingyenesen tekinthető meg az interneten.

Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Bálint Ádám , Mészáros Árpád Zsolt és Vágó Zsuzsi (b-j) énekel a Budapesti Operettszínház koncertsorozatán, a Szabad ég alatt - Open Air musical gálán a Pesti Vármegyeházán 2020. augusztus 8-án.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

„A szólistákat, énekkart, musical és balett együttest felvonultató produkcióban mindenki megtalálja a számára kedves darabot”

mondta Janza Kata, a társulat színművésze, szólistája az M1 aktuális csatorna hétfő délelőtti műsorában.

Hozzátette, hogy bár a járvány a Budapesti Operettszínház működését is érzékenyen érinti, az elmúlt időszakban az István, a királytól a Csárdáskirálynőn át A Pendragon-legendáig számos online előadást tartottak. A társulat karácsonykor a Diótörő különleges változatát mutatta be, amelyben a művészek verseket szavaltak.

A Budapesti Operettszínházban ősszel, majd decemberben is koronavírus-tesztet végeztek a társulat tagjain. Ez az operettrajongó művészettörténész, galériatulajdonos Eleni Korani támogatásával valósult meg. Utóbbi a műsorban elmondta, hogy az először százhatvan, majd kétszáz teszt adományozásával a minél biztonságosabb előadásokat akarta segíteni.

Borítókép: Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Bálint Ádám , Mészáros Árpád Zsolt és Vágó Zsuzsi (b-j) énekel a Budapesti Operettszínház koncertsorozatán, a Szabad ég alatt Open Air musical gálán a Pesti Vármegyeházán 2020. augusztus 8-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában