Krimi

2023.03.28. 10:05

Eltűnt egy 6 éves kisfiú Tolna-Mözsről, több százan keresik

Kutyákkal is kutattak utána.

Fotó: Facebook

Nyári Gergő Dávid hétfő délután öt körül tűnt el, valószínűleg kiszökött a kertkapun, ami kinyílt a viharos szélben. Szürke pulóver és kék nadrág volt rajta, barna haja van. A kisfiú nem nagyon kommunikál emberekkel, visszahúzódó - írta Facebook-oldalán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A teol.hu-nak Szilák Henriette, a tolnai polgárőrség elnöke azt mondta: a kisfiút előbb a rendőrség, majd fél hat körül a polgárőrség is elkezdte keresni, a tolnai és szekszárdi rendőrökön és a polgárőrökön kívül a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület keresőkutyás egysége, valamint civilek, főként ismerősök is csatlakoztak a kutatáshoz.

A portál úgy tudja, a keresőkutya a háztól elindult egy nyomon, de ez sem járt eredménnyel. A kutyás keresést a viharos szél is nehezítette.

A kisfiú utáni keresést a magánházaknál felszerelt kamerák által rögzített felvételek ellenőrzésével folytatták. A teol.hu a helyszínen szerzett nem hivatalos információja szerint a fiúról – lakhelyétől nem messze – több kamera is készített felvételt.

Gergő sajnos hajnali egy óráig nem került elő, de továbbra is keresik.

Aki bármilyen információval rendelkezik Nyári Gergő Dávid eltűnésével kapcsolatban, hívja haladéktalanul a +36 74 501 106-os számot, vagy a 112-és segélyhívót! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!