Krimi

2022.12.30. 09:28

Durva balesetet okozott egy nő Kömpöcnél, a másik autóban egy kétéves kisgyerek is utazott

Két autó ütközött egy benézett előzés miatt.

Illusztráció: Shutterstock

Szeged felől Kiskunmajsa irányába haladó kocsisort előzött egy Alfa Romeo, amikor súlyos balesetbe keveredtek. A legelöl haladó Volkswagen vezetője nem vette észre a közeledő autót, és egy elágazásban bekanyarodott pont az őt kikerülni készülő kocsi elé. 

Fotós: Pozsgai Ákos / Forrás: Baon.hu

Az előzésben lévő nő már nem tudott idejében megállni, belerohant a másik autóba, majd mindketten az árokba csapódtak.

Fotós: Pozsgai Ákos / Forrás: Baon.hu

A Volkswagent vezető nő beszorult a roncsba, ahonnan csak a tűzoltók tudták kiszabadítani, majd kórházba szállították a vele utazó kétéves kisfiával. A kicsi karcolások nélkül megúszta a csattanást.

Fotós: Pozsgai Ákos / Forrás: Baon.hu

A korábban mentősként dolgozó Szekeres Szabolcs az elsők között ért a baleset helyszínére, azonnal az utasok segítségére sietett. Látta, hogy nem lehet az ajtót kinyitni, így az ablakon keresztül kommunikált a nővel. A sofőr, aki próbálta megelőzni a kocsit, sokkot kapott - derül ki a Ripost cikkéből.

"A hölgy azt hitte, a Volkswagen Bora vezetője meghalt a helyszínen, és sikítozott, kiabált amikor én a helyszínre értem, hogy nem akarta megölni" – mondta el a férfi.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!