Szerencsétlenség

2022.08.07. 17:04

Tucatnyi mentő a helyszínen, 16 sérültet látnak el az üllői balesetben

Egy menekülteket szállító csempész borult az árokba, több mint egy tucat ember megsérült, többek életéért még most is harcolnak.

Súlyos baleset történt a 4-es úton, az üllői körforgalomnál: a Bors információi szerint itt tért le az útról és rohant az árokba egy menekülteket szállító embercsempész kisbusza. 

A környéket lezárták, a helyszínt pedig perceken belül ellepték a mentők, a tűzoltók és a rendőrök. Úgy tudjuk, hogy négy mentőhelikopter is érkezett, melyből három jelenleg is dolgozik.

Információink szerint az esetnek 8 életveszélyes, 2 súlyos és 6 könnyű sérültje van, többeket még jelenleg is a helyszínen kezelnek, míg több ember állapota válságos.

A mentők és a tűzoltók szoros együttműködésben dolgoztak az életmentésen, a kisbuszba ugyanis úgy összezsúfolták az embereket, hogy többeket is csak feszítő-vágóval lehetett kiemelni az összeroncsolódott jármből. 

A fehér furgonban rengeteg ember zsúfolódott össze  Fotó: Bors

A buszt vezető embercsempészt a helyszínen elfogták. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!