Drámai péntek

2022.07.16. 10:55

Késes ámokfutó halt meg a Baross utcában

Megrázó részleteket mondtak el szemtanúk a budapesti tragédiáról.

Többen végignézték azt, ahogy meghalt egy ember az utcán péntek délután Budapesten. A 30 éves férfi a Zichy Jenő utcából indult el autóval, ahol több kocsit is összetört, mielőtt megérkezett a nyolcadik kerületi Baross utcába. Ott aztán berohant egy közeli lakásba – úgy tudjuk, nem ismerte a benne élőket – és őrjöngeni kezdett. A lakók hívták ki a rendőröket - írja a Bors.

Forrás: Bors

A férfi ezután az utcára rohant, ahol betört egy kirakatot és egy kés is előkerült. Az egyik szemtanú elmondta: a kiérkező rendőrök kérték a férfit, hogy álljon meg.

"Mi csak azt vettük észre, hogy szaladnak a rendőrök, és azt kiabálják,. hogy «álljon meg, álljon meg!». De nem állt meg, akkor sem, amikor elfutott a házunk előtt" – mondta az asszony.

Egy másik szemtanú már csak a tragikus végkifejletre lett figyelmes. "Amikor elhaladtam kocsival, akkor láttam a tumultust, meg hogy valakit letepernek. Aztán kiabálást hallottunk, és láttuk, hogy egy sárga pólós férfin elkezdik az újraélesztést. Ahogy mi láttuk, késlekedés nélkül, azonnal megpróbálták újraéleszteni, mindent megtettek érte, miközben szirénázva jöttek a rendőrök és a mentő is" – idézte fel a férfi.

Forrás: Bors

Hozzátette, hosszú ideig küzdöttek a férfi életéért. "Amikor visszafelé jöttünk, nagyjából fél óra múlva, még mindig folyt az újraélesztés, akkor már a mentősök is dolgoztak a megmentésén."

A rendelkezésre álló adatok szerint az intézkedés arányos, jogszerű és szakszerű volt, a haláleset nem áll összefüggésben a rendőri intézkedéssel – közölte korábban a rendőrség.

Borítókép: Bors

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában