Szerencsétlen karambol

2022.05.20. 14:24

Migránsokat üldöző rendőrautók ütköztek Kiskőrösnél, az egyik kocsi ki is gyulladt

Egy kisteherautót követtek a rendőrök péntek reggel, mivel felmerült a gyanú, hogy illegális migránsok vannak benne. A sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg.

A rendőrség közlése szerint alapján az 5301-es úton két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó egy gépjárművet követett, mivel - a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Pécsi Osztályának, és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának jelzése alapján – felmerült a gyanú, hogy illegális migránsokat szállít a sofőr - írja a baon.hu.

A gépkocsi a rendőri jelzés ellenére sem állt meg, és Kiskőrös közelében egy Volánbusz elé is bevágott, ami vészfékezett.

Az ütközés elkerülése miatt az első rendőrautó is fékezett, de az őt követő szolgálati autó – a vészfékezés ellenére – hátulról eltalálta társa autóját.

A második rendőrautó motortere kigyulladt, amit a helyszínen a busz poroltójával gyorsan eloltottak. A két szolgálati autóban anyagi kár keletkezett, a busz sofőrje megsérült, rajta kívül más nem utazott a járművön.​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!