Hol lehet?

2022.01.24. 12:05

Minden követ megmozgat a megtört édesapa, hogy visszakapja az elrabolt Fannyt

Csulak Levente lánya és annak édesanyja már több mint másfél éve tűnt el, titokzatos körülmények között.

Fanny szülei nem sokkal a lányuk születése után váltak el, de a felügyeleti jog közös maradt. A kislány és édesanyja azonban a nyári szünet ideje alatt nyomtalanul eltűnt. Az asszony nem elérhető azóta, sem telefonon, sem a közösségi oldalakon – derül ki a Life.hu cikkéből.

„A nyári szünet mindig úgy volt felosztva, hogy egy hónap nálam és egy hónap az anyukájával. Most sajnos nem nálam volt az első időszakban. Utoljára június 17-én adtam le Fannyt az iskolában, és azóta nem láttam szegényt. Csak telefonon beszéltem vele minden második nap. 

Utolsó beszélgetésünk 2020. július 17-én volt a lányommal, utána az anyja kikapcsolta a saját és Fanny telefonját is, és nyomtalanul eltűntek. 

Nagyon furcsa volt az egész, alig akart megszólalni Fanny. Amikor kérdeztem, hogy »mit csináltatok ma, szívem?«, halkan annyit mondott, hogy otthon vannak és játszanak. Úgy köszönt el, hogy »szeretlek, apa«. Ezek voltak az utolsó szavai az eltűnése előtt” – mondta a kétségbeesett édesapa, aki a rendőrséghez fordult. 

Egyből arra gondolt, hogy külföldre mentek, a kislányt az Interpol is keresi, mivel az édesanyja elrabolta. 

Levente maga is minden követ megmozgatott, hogy megtalálja kislányát, de nem járt sikerrel. Ugyanott tart, ahol az első napon.

 

 

„Az elején úgy éreztem, mintha csak egy rossz álom lenne, amiből nem tudok felébredni. Az első napokban, hetekben annyira magam alatt voltam, hogy teljesen tehetetlennek éreztem magam, azt gondoltam, soha többet nem fogom őt látni. Nehezen, de összeszedtem magam annyira, hogy bár most is csak túlélem a napokat, de legalább már dolgozom, tervezek, gondolkozom, hogy mit tehetnék, és reménykedem. 

Reménykedem, hogy egyszer kopogtat az ajtónkon, rám mosolyog, és azt mondja: »Szia, apa!«, majd megöleljük egymást” 

– mondta az édesapa, aki bízik benne, hogy a most megjelenő cikkek hatására valamiféle információhoz jut.

Illusztráció: 123RF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában