Bulvár-celeb

2021.10.13. 15:57

Hatalmas robbanás történt Nyírbátorban: hárman meghaltak

Az eddigi információk szerint, hegesztés közben történt a robbanás és három ember halt meg.

Forrás: szon.hu

Meg nem erősített hírek szerint robbanás történt Nyírbátorban a Bátortrade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. telephelyén. Egy tartály tetején munkások hegesztési munkát végeztek, amikor robbanás történt – írja a szon.hu.

Három sérültről lehet a szó, a tűzoltók és a mentők már a helyszínen vannak. Lakossági kitelepítésre, polgári mentésre nem volt szükség.

Két óra óta folyamatosan halljuk a szirénákat, jönnek a mentők, tűzoltók

– mondta el lapunknak az egyik nyírbátori olvasónk, aki a város központjában dolgozik. Azóta többen is hívták már telefonon, és az ismerőseitől úgy tudja, hogy a Vasvári utcában történt a robbanás.

Hegesztési munkát végeztek, amikor robbanás történt
Fotó: szon.hu

Cikkünk frissül!

 

A szon.hu információi szerint az égési sérülteket a Debreceni Egyetem Klinikai Központjnak égési centrumába szállították volna, azonban azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a nyírbátori robbanás helyszínéről egyetlen sérült sem érkezett a klinikára.

A nyíregyházi mentésirányítás két helikoptert és négy mentőegységet riasztott a nyírbátori helyszínre. Az üzemben a robbanás következtében három férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket már nem lehetett megmenteni

– erősítette meg lapunk kérdésére Ménes Dávid mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!