tagad, de hiába...

2021.10.04. 05:59

Megrázó vallomást tett Katalin a rendőröknek – Nem ő a gyermeke gyilkosa?

Újabb fordulatra derült fény az olaszországi gyerekgyilkossággal kapcsolatban, az anya a rendőrségnek azt mondta, hogy egy támadás során szerzett halálos sérüléseket a fia.

Fotó: Shutterstock

Újabb rettenetes részlet derült ki az olaszországi brutális gyerekgyilkosságról. Katalin több késszúrással ölte meg a kétéves Alexet. A borzalom után lefényképezte a kicsi holttestét, majd a képet elküldte az apának, azzal az üzenettel:

„Most már egyikünké sem lesz.” A magyar rendőrség egyébként az eset után közölte, hogy a 44 éves nő körözését már korábban elrendelték, mivel a volt férj bejelentette, hogy korábbi élettársa a kilenc nappal korábban hozott bírói végzés ellenére nem adta át neki közös gyermeküket, hanem Olaszországba utazott vele.

Megtámadták őket, és a kisfia olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt, ezt mondta a rendőröknek a magyar nő, aki a gyanú szerint brutálisan halálra késelte a saját kisfiát. Csakhogy

az apa szerint egy közös ismerősüknek telefonban bevallotta, hogy gyilkolt. Egy nappal korábban pedig olyan agresszívan kiabált a gyerekével, hogy a szomszédok kihívták a rendőröket

– a sokkoló videót a TV2 Tények tettek közzé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!