Bulvár-celeb

2021.09.14. 23:50

Dunakeszi családirtás: Melinda távoltartási végzést akart kérni volt párja ellen

Bár sokan váratlan tragédiának tartják, igenis volt előjele a vasárnap éjjeli dunakeszi családirtásnak.

A dunakeszi családirtó volt párja, Melinda érezte, hogy komoly veszélyben vannak: nem sokkal a borzalmas vérengzés előtt fordult ügyvédhez, hogy félelmében távoltartási végzést kérjen a férfi ellen.

– Melinda rettegett Zoltántól. Nem csoda, mivel folyamatosan zaklatta és fenyegette őt. Azt mondogatta, hogy szerelmes, de ez nem szerelem volt, hanem elborult birtoklási vágy

– mondta a Borsnak az asszony egyik ismerőse, hozzátéve:

Melinda a tragédia előtti hétvégén ügyvédhez fordult, hogy távoltartási végzést intézzen Zoltán ellen.

A TV2 Tények úgy tudja: azért próbálkozott ezzel, mert a férje akivel már két éve nem élt együtt, az utóbbi időben több fenyegető sms-t is küldött neki és a családjának. Konkrétan olyat is, hogy megöli őket. A gyilkos férfi környezetéből származó információk szeint, a Zoltán napok óta keményen drogozott. Elképzelhető, hogy a szörnyű családirtást is valamilyen szer hatása alatt hajtotta végre.

A Bors beszélt Zoltán közeli ismerőseivel is, akik szerint sajnos voltak előjelei a tragédiának, ám azokat akkor nem vették elég komolyan.

Mondogatta, hogy megöli magát vagy a volt feleségét, de hogy is vettük volna komolyan, hogy ezt meg is teszi, amikor a személyiségétől idegen volt az erőszak

– ingatta a fejét a barát. – Mindenkivel kedves volt és udvarias. Mindenki le van döbbenve, én dolgozni sem tudok. Számtalan esetről lehet hallani, amikor valaki öngyilkos lesz bánatában, de hogy valaki megölje a saját gyermekét, arra nincs bocsánat! – mondta a neve elhallgatását kérő barát.

A fél ország döbbenten állt a történtek előtt, a tragédia helyszínén még a gyilkosságot követő második napon is hegyekben álltak a gyertyák, a mécsesek, a virágcsokrok és a gyerekjátékok. Szinte minden arra járó megállt egy percre, hogy néma borzalommal megszemlélje a házat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában