Bulvár-celeb

2021.09.14. 00:53

A dunakeszi családirtó barátai érezték, hogy baj lesz

Nemrég egy buliban is volt párját emlegette az az 54 éves férfi, aki vasárnap este megölte őt, volt anyósát és közös gyereküket, majd öngyilkos lett Dunakeszin. Két éve nem éltek együtt, de a volt férj nem tudott továbblépni.

Forrás: Origo / Koncz Márton

A. Zoltán Péter – így hívták azt az 54 éves férfit, aki vasárnap este végzett családjával Dunakeszin – tudta meg az InfoRádió.

Az InfoRádiónak sikerült beszélni egy helyi férfival, aki mostanában együtt szórakozott vele. Ő azt mondta, hogy

folyamatosan korábbi feleségéről beszélt, közben többször is elsírta magát – annak ellenére, hogy már korábban vége lett a kapcsolatuknak, nem bírta elengedni, szerelmes volt a nőbe.

Mint ismert, vasárnap láthatásról vitte haza 7 éves kisfiát A. Zoltán, azonban nem időre, este 7 órára, ahogy kellett volna. Ezt az anya mostani barátja mondta a Blikknek. Az anya állítólag azt mondta a férfinak, hogy rendőrségre megy, ha még egyszer előfordul, hogy nem viszi időben haza a gyereket. Az új barát szerint a férfit az zavarhatta, hogy a kisfiú elmesélte, találkozott az ő gyerekeivel és a közös jövőt tervezeték együtt.

Egy másik ok lehetett az is, hogy a nő tartozott a férfinak – ezt már az InfoRádiónak mondta az a férfi, aki nemrég együtt szórakozott A. Zoltán Péterrel.

Mint ismert, a dunakeszi tragédia vasárnap este 10 óra körül történhetett. Az 54 éves férfi egy engedéllyel tartott vadászpuskával lőtte le a 63 éves volt anyósát, 40 éves párját és hétéves gyereküket. Ezután fejbe lőtte saját magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában