hihetetlen fotók

2021.08.14. 14:13

Rettenetes állapotok uralkodtak az albertirsai háznál: 8 évig gyűjtögette a szemetet egy fiatal férfi

Nem volt hajlandó szemétdíjat fizetni, ezért inkább az udvarán tárolta az évek során elképesztőre duzzadt mennyiségű szemetét.

Feljelentést tettek a 2020 decemberében egy albertirsai férfi ellen: udvarán ugyanis hegyekben állt a szemét. A kiérkező rendőrök helyszíni szemléje alátámasztotta a bejelentés adatait: a területen kiszuperált hűtőszekrények, elektronikai termékek, babakocsi, építési törmelék, bútorok, háztartási hulladék, gumiabroncsok hevertek helyenként 1-1,5 méteres magasságban – olvasható a police.hu-n a Bors cikke szerint.

A ház tulajdonosa beismerte: kb. 8 éve hordja hulladékát a telekre, amihez senkinek semmi köze.

Az eljárás során kirendelt igazságügyi környezetvédelmi szakértő megállapította a talaj és a talajvíz veszélyeztetését, azt a szemét között található tárgyak a csurgalékvízen keresztül szennyezhették, de kitért egyes eszközök ózonkárosító hatására is és a felhalmozott anyagok között veszélyes hulladéknak minősülőt is talált.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A 22 éves férfi ellen a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában