Együttműködés

2022.11.25. 16:36

Bővíti az értékesítését a Szerencsejáték Zrt. a Mol töltőállomásain

Novembertől a Mol újabb 307 töltőállomásán értékesíti a Szerencsejáték Zrt. termékeit - közölte a nemzeti lottótársaság az MTI-vel.

A Szerencsejáték Zrt. termékeinek teljes kínálatát a Mol 55 benzinkútja árusítja, a többin sorsjegyeket lehet vásárolni

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A bővítést követően a Mol 355 töltőállomásán, vagyis a belföldi kúthálózatuk több mint kétharmadán lehet hozzájutni a Szerencsejáték Zrt. termékeihez. A teljes kínálatot 55 benzinkút árusítja, a többin sorsjegyeket lehet vásárolni - írták.

Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója és dr. Világi Oszkár, a MOL-csoport vezérigazgató-helyettese
Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A társaság a közlemény szerint továbbra is az értékesítő hálózatának kiterjesztésére összpontosít. A fejlesztés 4 százalékos bővülést eredményez, a kizárólag sorsjegyárusító hálózat 10 százalékkal gyarapodik a benzinkutas terjeszkedésnek köszönhetően. 

A Szerencsejáték Zrt. lottózói hálózata több mint 7700 értékesítési pontból áll, ezeket a nagyvállalati partnerek mellett csaknem 4500 kis- és közepes vállalkozóval működtetik.

 

A Mol a csaknem 2 évtizedes vállalati összefogás révén lehetőséget lát arra, hogy a töltőállomásait a stratégiájának megfelelően komplex szolgáltatási központokká alakítsa át. Várakozásuk szerint a Szerencsejáték Zrt.-vel kötött együttműködés az eddigieknél is sokszínűbb kínálatot eredményezhet a benzinkútjaikon, amelyek ma már széleskörű, kényelmi szolgáltatásokat is kínáló üzletláncot alkotnak - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában