Digitális fejlődés

2022.02.22. 09:38

Orbán Viktor a Vodafone Csoport vezérigazgatójával tárgyalt

Magyarország digitális fejlődéséről és ehhez kapcsolódóan a versenyképesség növeléséről tárgyalt kedden délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök és Nick Read, a Vodafone Csoport vezérigazgatója a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A találkozón a felek kitértek a Vodafone jövőbeli terveire is, megállapították: ezek mindegyike Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődését szolgálja.

 Szó esett a hazai kis- és középvállalkozások digitalizációjáról, az ipar fejlődését támogató privát 5G hálózati beruházásokról, továbbá a fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó és az emberek életét megkönnyítő intelligens városok létrehozásáról.

A tárgyaláson leszögezték: a Vodafone kulcsfontosságú befektető Magyarországon, az elmúlt 22 évben a vállalat következetesen segítette az ország fejlődését, összehangolva saját üzleti céljait Magyarország érdekeivel. A vállalat mintegy 9000 munkahelyet teremtett hazánkban; a Vodafone Magyarországnak jelenleg több mint 3,8 millió ügyfele van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában