Forgalomélénkítés

2021.12.14. 09:17

Magyarország a téli szezonban is számos élményt tartogat

A Magyar Turisztikai Ügynökség kampánya a hazai wellnesslehetőségekre, a közös családi elvonulásokra, a szezonális gasztronómiára, a kulturális élményekre fókuszál.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) országos forgalomélénkítő kampányt indít 2022. január 10. és február 28. között, amelyben a téli feltöltődési lehetőségeket népszerűsítik belföldön. A kampányhoz turisztikai szolgáltatók, szálláshelyek, vendéglátóhelyek, fürdők és attrakciók csatlakozását várják – közölte az MTÜ az MTI-vel hétfőn.

A tájékoztatás szerint a kampány a hazai wellnesslehetőségekre, a közös családi elvonulásokra, a szezonális gasztronómiára, a kulturális élményekre fókuszál, és arra hívja fel a magyar családok, párok, baráti társaságok figyelmét, hogy Magyarország a téli szezonban is számos élményt tartogat.

 

Az MTÜ várja azon turisztikai attrakciók és szolgáltatók jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnek hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítésében, és vállalják, hogy a január 10. és február 28. közötti időszakra Téli feltöltődés néven speciális kedvezményes ajánlatot hoznak létre. A részvétel jó lehetőség az év eleji, hagyományosan gyengébb forgalom növelésére – írták.

 

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve az átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat. A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési adatlapot a szolgáltatóknak legkésőbb 2021. december 30-ig kell beküldeni.

Borítókép: A Pilisi Parkerdő Zrt. területén, a Visegrádi-hegységben található Prédikálószék 639 méter magasan található kilátójából turisták és természetkedvelő túrázók gyönyörködnek a Dunakanyar panorámájában  2020. december 27-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában