Bulvár-celeb

2023.08.09. 04:50

Rá sem lehet ismerni: friss fotón Bridget Fonda

Az egykor szexi színésznő már rég visszavonult a filmezéstől, de senki sem hitte volna, hogy egyszer így látja viszont.

Ez a kép még 2006-ban készült a színésznőről

Fotó: AFP

Bridget Fonda híres színészcsaládból származó amerikai színésznő, aki a kilencvenes években olyan filmekkel vált ismertté, mint a Keresztapa III., az Egyedülálló nő megosztaná, A bérgyilkosnő, a Sorsjegyesek, vagy a Jackie Brown. Idén töltötte be az 59. életévét, 12 éve teljesen visszavonult a filmezéstől és civil életet él – írja az Origo.

Legutóbb 2002-ben vállalt szerepet a Hókirálynő című kétrészes tévéfilmben, azóta teljesen eltűnt a képernyőkről. Utoljára zeneszerző férjével, Danny Elfmannal jelent meg a vörös szőnyegen a Becstelen brigantyk 2009-es premierjén, ahol még egykori önmaga volt, nem tudni, később mi történhetett vele, ami az elképesztő változáshoz vezetett.

Valószínűleg másképp alakult volna az élete, ha nem szenved súlyos autóbalesetet 2003-ban, ami nagyban visszavetette a karrierjét. A színésznő a hátán szenvedett sérülést, melyről később kiderült, hogy súlyosabb volt, mint gondolták, ugyanis a gerince is sérült és több hátcsontja is eltörött. 

Egy évvel később megszületett a fia, akkor döntött úgy, hogy visszavonul és a családjára koncentrál.

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!