Bulvár-celeb

2023.04.23. 19:50

Úgy megverte Németh Kristófot a szomszédja, hogy eltörött az orra

Szilánkosra törött az orrcsontja.

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Németh Kristóf felelevenített egy sztorit abból az időből, amikor főiskolásként egy barátjával lakott együtt – az albérletet pedig afféle bulilakásnak használták, nem sokat törődve a szomszédokkal. Valószínűleg ebből lett elege az egyik lakónak, aki a lépcsőházban támadt rá a valamennyire már akkor is ismert színészre.

"Egy nap a nemtetszését fejezte ki az egyik szomszédom, amikor indultunk bulizni vagy csajokkal találkozni, és a cselédlépcsőn mentünk le ott, ahol laktunk. Utánam lépett, és ezzel a felkiáltással, hogy »Többet nem fogsz te szerepelni a televízióban, te kis b*zi«, egy jobb csapottal szilánkosra zúzta az orrcsontomat meg az arcomat. 

Ezerrel ömlött a vér, tört a csont, valahogy lementem a ház elé, rendőrséget hívtam, mentőt"

 – mesélte Németh Kristóf a Naphire.hu-nak.

"Elmentem a saját fül-orr gégészemhez, aki először helyrerakta a 4 és fél centit elmozdult orrcsontomat, amit még újabb műtétek követtek. Azóta ez egyébként látszik is, meg érzem is. Néhány évvel később visszamentem a házba, még mindig ott volt a vérspricc a lépcsőfordulóban" – tette hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában