Bulvár-celeb

2023.04.29. 15:00

Szörnyű balesetet szenvedett Bódi Guszti fia és felesége

Váratlanul eléjük ugrott egy őz, csoda, hogy nem történt tragédia.

Forrás: Bors

Isteni szerencse, hogy ép bőrrel megúszta a találkozást az énekes idősebbik fia Kis Guszti és felesége, Adri, amikor az autójuk elé váratlanul kiugrott egy őz - írja a Ripost.

A nagy családi összejövetel után Kis Guszti és felesége húsvét másnapján - piaci árusként, ahogyan máskor is - hajnalban indultak dolgozni. A rémisztő találkozás azonban nem szerepelt a terveik között.

Ahogy személyautóval haladtunk az úton, az egyik kanyarban nekünk szaladt egy őz

– kezdte a Borsnak kissé feldúlt lelkiállapotban Bódi Guszti idősebbik fia.

Kilencvennel mentünk, nagyobb baj is történhetett volna. A feleségem, Adrika vezetett és annak köszönhetően, hogy rutinos sofőr, sikerült elkerülnie a frontális ütközést. A baleset egy kanyarban történt, ezért nagyon nagy szerencsénk, hogy Adrikának volt annyi lélekjelenléte, hogy ne menjen le az útról. Az autó bal elejét így is elkapta az őz. Összetört a kocsi, leszakadt a lökhárító és betört a lámpa, de legalább személyi sérülés nem történt. Hajnali egy órakor indultunk Szegedre, nem volt valami kellemes így indítani a napot

 – idézte fel az ijesztő esetet Guszti. 

Az ifjabb Bódi nem érti, hogyan történhetett meg a baleset, ugyanis korábban egy speciális eszközt szereltettek az autóra.

"Volt vadriasztónk is! Az egy nagyon drága és komoly készülék, ennek ellenére egyenesen belénk rohant az őz"

– mondta Guszti, aki mindenkit arra int, hogy vezessen körültekintően.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában