Bulvár-celeb

2023.04.30. 14:00

Hoppá! Ilyen gyönyörű nő lett Szulák Andrea kislányából

Rozina 16 éves lett, az énekesnő pedig büszkén posztolt róla közösségi oldalán.

Forrás: MTI

Fotó: Zih Zsolt

Szulák Andrea valóságos legendának számít Magyarországon.Több mozifilmben is szerepelt (többek között a Zsaruvér és Csigavérben), emellett sorozatokban vállalt szerepeket, a legnagyobb sikereit azonban a színházban érte el. Remek színésznő hírében áll, ugyanakkor műsorvezetőként is kiemelkedő. Sokan ismerik a nevét, arra azonban nagyon ügyel, hogy a magánéletét megőrizze. 

Az tudvalevő, hogy van egy kamaszlánya, Rozina, de valósággal rejtegeti őt a nyilvánosság elől, csak nagyon ritkán mutat róla fotókat. Éppen emiatt volt meglepő, hogy Szulák Andi új képet töltött fel közösségi oldalára, ahol a lányával közösen pózol. Volt ok az ünneplésre: Rozina 16 éves lett.

A követők megdöbbentek, hogy milyen szépséges nő lett a kislánybó, szinte fel sem lehet ismerni, olyan sokat változott. Szulák Andi rendkívül szerencsés anyának vallja magát, hiszen Rozinánál csodálatosabb lányt el sem tudna képzelni - írja a Ripost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában