Bulvár-celeb

2022.12.16. 18:04

Csuti volt barátnője teljesen kiakadt, Szorcsik Viki megkapta a magáét

Kemény cicaharc, mondjuk nem csoda, hogy az akkori barátnő ízléstelennek tartja a színésznő viselkedését...

Forrás: Instagram

Csuti és Gina a Farm VIP forgatása után szakítottak, állítólag az üzletember már Szorcsik Viki miatt döntött így, akivel a tanyán jöttek össze. Végül a fellángolása színésznővel csak egy rövid ideig tartott, de a TV2 műsorában minden este látn, hogy kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Szorcsik Viki a napokban kitett egy posztot az Instagram sztorijába azzal a felirattal, hogy "nincs ló, jó a szamár". Ez a poszt aztán egy internetes csoportba is bekerült, ahol Gina ingerülten reagált.

 

"Már rendesen nekem kellemetlen, hogy ő drámázik itt egy 1-2 hónapos kavarás miatt, mikor ekkor eredetileg (és gyakorlatilag is...) még a forgatás után kapcsolatban voltunk Csutival, szóval őszintén szólva max nekem lehetne kiakadni ezek láttán... 

 

De egyébként vicces látni, hogy mennyire érzi, hogy itt nem csak a bent élőket nem tisztelte..." - szúrta ki a Bors Csuti volt barátnőjének reakcióját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában