Bulvár-celeb

2022.11.28. 16:54

Így táncol Tóth Gabi kislánya édesanyja zenéjére

Tóth Gabi kislánya is imádja édesanyja dalait, most az egyik próbán táncikál, míg anyukája dolgozik.

Fotó: Bors

Tóth Gabi már több alkalommal jelezte követőinek, hamarosan új dallal örvendezteti meg rajongóit. A premierre már nem kell sokat várni, ugyanis december 4-én a Sztárban sztár leszek! színpadán extra produkcióként mutatja be első alkalommal. 

Az egyik próbára pedig imádott kislánya is elkísérte. Az énekesnő arról osztott meg egy videót az Instagram-oldalán, ahogy Hannika rázza a kis testét édesanyja dalára – írja a Bors.

Természetesen nem csak az édesanyák olvadtak el a tündéri kislánytól...

– Nagyon fáradt vagyok… Viszont egy olyan dologra készülünk, amibe rengeteg energiát és érzést tettünk a @fricska_dance-l, akik minden figyelmet megérdemelnek. Profik, alázatosak, és elképesztő erőkkel dolgoznak. December 4-én a Sztárban sztár leszek!-ben @sztarbansztartv2 extra produkcióval készülünk az új dalommal. Hetek óta mennek a próbák.

Hannika eljött a maira, aztán minden fáradtságom elmúlt, ahogy láttam a csillogó tekintetét. Azt, hogy büszke rám!

Lassan 8 hete készülünk … Hanni szeretete pedig olyan erőt ad, amivel sose találkoztam még. Hálás vagyok. De a leghálásabb @gabor.krausz-nak vagyok, amiért támogat és segít, hogy megvalósíthassam az álmaimat. Köszönöm! – olvasható a posztban.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában