Bulvár-celeb

2022.09.27. 11:10

Barátnője védte meg Berki Mazsit a durva beszólásoktól

Az özvegy egyre boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, szerencsére nincsenek rá komoly hatással az őt ért támadások.

Forrás: Life TV

A május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián felesége az elmúlt hónapokban tizenegy hónapos kislányával együtt igyekezett továbblépni a gyászon, és új életet kezdeni. A fiatal anyuka júniusban Balira utazott egy különleges jógatáborba, amiért sokan támadták – írja a Bors.

Berki Mazsi azóta egyre boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, szerencsére nincsenek rá komoly hatással az őt ért támadások, és pletykák szerint a szerelem is rátalált egy gazdag üzletember személyében.

„Ma mesélek egy kicsit arról a mély lelki tisztulásról és elengedésről, amire Mazsinak szüksége volt, mikor összetörve megérkezett Balira. 

Sosem fogom elfelejteni, az első estét, amikor bemutatkozott a csoportnak és bár próbálta tartani magát, de kitört belőle minden addigi fájdalom. Egy emberként érezte át mindenki, aki jelen volt. Egy emberként voltunk mellette és kívántuk neki és a kis Emmácskának, hogy ragyogja be mielőbb boldogság az életüket. 

Úgy tűnik az égiek meghallgatták imáinkat és Mazsi végre boldog lehet!” – vette védelmébe Anna, Mazsi jógaoktatója és barátja.

„Még most is könnybe lábad a szemem, amikor arra az estére gondolok! Az a végtelen szeretet, amit ott kaptam... nehezen találom a szavakat még mindig! Köszönöm, Anna!” – emlékezett vissza Mazsi. 

Címkék#Berki Mazsi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában