Boldogság

2022.08.18. 09:30

Meghitt családi pillanatot mutatott Rúzsa Magdi

Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

Rúzsa Magdi és férje, Simon Vilmos hármas ikrei február elsején születtek, azóta sokat nőttek, már etetőszékben ülve falatozzák a bébiételt – írja az Origo.

Az énekesnő nem sokáig vonult vissza a zenéléstől, már nyár elején koncertezett és azóta is gőzerővel dolgozik és vállal fellépéseket. Természetesen családja és férje mindenben támogatják, amíg Rúzsa Magdit elszólítják a kötelezettségei, de ezenkívül minden időt megragad, hogy gyerekeivel legyen.

Most egy igazán meghitt baba-mama pillanatot mutatott meg rajongóinak, ahogy az egyik gyerekét már etetőszékben, bébiétellel próbálja megetetni. A fotó mellett őszintén bevallotta, hogy nem megy minden zökkenőmentesen, de boldogabb, mint valaha.

„Imádom ezeket a perceket. Lehet, hogy fáradtabb vagyok, mint valaha, de három csodával lettünk gazdagabbak! Szétröhögjük magunkat miközben röpködnek az ételek vagy az arcunkban landol a kanál tartalma” – írta a kép mellé Rúzsa Magdi, aki az etetéshez még egy baseballsapkát is felvett, valószínűleg azért, hogy haját védje a kéretlen ételdaraboktól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában