Nyomasztó elvárások

2022.08.10. 11:27

Gömöri András Máté elárulta, miért nem szeretett kijárni szülei sírjához

Gömöri András Máté nem szeretné társadalmi előírások szerint élni az életét. Éppen ezért nem hagyja, hogy mások mondják meg, mikor és hogyan emlékezzen szüleire.

A Sláger FM-en beszélgetett S. Miller Andrással Balázs Andi és Gömöri András Máté a Fat Pig című darab kapcsán. András megemlékezett arról, hogy a társadalom mennyi elvárást támaszt elénk nap mint nap, és a színész melyeknek nem szeretne megfelelni. Ideje korán vesztette el a szüleit, akik életükben, de halálukban is erőt adtak neki. A fiatalon árván maradt színész kénytelen volt erőt meríteni a gyászából, ugyanakkor elárulta: máshogy dolgozta, máshogy dolgozza fel szerettei elvesztését - írja a Bors.

Itthon az emberek nagyon komoly százaléka nem azért jár temetőbe, hogy rendben legyen a sír, hanem azért, hogy ne szólják meg a falubeliek.

Egy idő után ezért nem szerettem kijárni anyámék sírjához, éreztem, hogy lesték, mit csinálok, és mint nem. Az pedig, hogy én hogyan emlékezek, egy szál virágot kiviszek a sírjukhoz, az egy dolog, és nem azért teszem, mert ezt várják tőlem, vagy mert meg fognak szólni különben – magyarázta a színész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában