Folytatódik a botrány

2022.08.11. 11:55

Felháborodott Béres Alexandra: "Nekem nincsenek titkaim"

Egy férfi robbantotta ki az év fitneszbotrányát, miután megvádolta Béres Alexandrát, hogy ő áll a Schobert-családot lejárató ismert Facebook-oldal, A nagy Norbiréka biznisz mögött. A sportoló tagadta a vádakat, és igyekszik keveset nyilatkozni.

Fotó: Nemeth Andras Peter +36208281361

Béres Alexandra állítja, neki nincs köze a Schobert-Rubint házaspárt lejárató közösségi médiás oldalhoz, hiszen jó viszonyt ápol Norbiékkal. A fitneszguru azonban annyira felhúzta magát a csoport ténykedésén, főleg miután lánya érettségi eredménye került ott a középpontba, hogy rendőrségi feljelentést tett. Így szeretné kideríteni, kik is üzemeltetik A nagy Norbiréka bizniszt.

Schobert Norbi szeretné, ha Alexandra vállalná a poligráfos hazugságvizsgálatot.

A fitneszlady szűkszavúan nyilatkozik a témában, és kiderült, hogy miért nem árasztja el a netet a megszólalásaival.

Fel vagyok háborodva a nemtelen vádak miatt. De nekem nincsenek titkaim. Eljutottam arra a pontra, hogy ezt az ügyet nem a médiában, hanem jogi úton szeretném rendezni

– olvashatók Béres szavai a Story magazinban. Mivel a Schobert-házaspár jelenleg külföldön tartózkodik, így várhatóan egy időre most lecsillapodnak az indulatok - idézi a life.hu a cikket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában