Hoppá!

2022.08.28. 18:45

Curtis leleplezni készül a kamuzó rappereket

Látva a hatalmas pénzkötegekkel pózoló sztárokat, Curtis jótékonysági kihívást szervezett. Kíváncsian várjuk, mennyi gyűlik össze az egyébként kifejezetten támogatandó kezdeményezésre!

Forrás: Bors

Nem mindennapi, ugyanakkor mindenképpen megsüvegelendő ötlettel állt elő Curtis. Mint mondja, sok hazai előadót lát komoly összegekkel pózolni, így biztos benne: jó pár zenész akad, akiknek van mit a tejbe aprítaniuk. Nos, most kiderül, hogy csak "kellékpénzzel" vagánykodnak, vagy tényleg akad zseton, az újpesti rapper ugyanis jótékonysági akciót hirdetett - derül ki a Bors cikkéből.

A Robin Hood Curtis Challenge lényegét így foglmazta meg: "Azokat a rappereket, akik vagyonosnak érzik magukat, egy challenge-re invitálom. Itt van az iskolakezdés, hátrányos helyzetű gyerekeket, családokat segítünk meg. 

Mindenkinek 100 ezer forintot kell betennie a kasszába! 

Ezt összegyűjtjük, és utána beiskolázunk hátrányos helyzetű gyerekeket" – magyarázta a közösségi oldalaira feltöltött videóban.

A felhívásra kommentben máris jelentkezett Kabát Peti, L.L. Junior, valamit Csuti is. Utóbbi kihangsúlyozta: bár rappelni nem tud, szívesen utal!

Címkék#curtis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában