Nehéz döntés

2022.07.01. 14:19

Új életet kezd Olaszországban, ebből él majd az Operett sztárja

Nem hagy fel a színészettel, de új kihívások elé néz az Operettszínház sztárja. Mészáros Árpád Zsolt Olaszországban, a magyarok által egyik legkedveltebb üdülővárosban is próbálkozik.

Mészáros Árpád Zsolt nemrég jelentette be, hogy Bibiónéban kezd új életet, és megismerteti a helyiekkel a magyar gasztronómia ízeit. Nem szeretne felhagyni a színészettel, de a mindenképpen lassabban szeretne élni, és más munkákra fókuszálni.

– Vendéglátó családból származom, azt is tanultam, de a színészet elcsábított fiatal koromban – kezdte a színész a Borsnak.

A pandémia miatt teljesen átgondolta, mi a fontos az életében, és úgy döntött, beváltja ígéretét, amit a lányának tett. Éppen ezért barátaival és azok családjaival összefogva Bibiónéban vásároltak egy üzlethelyiséget, és az olasz városban fogják népszerűsíteni a magyar vendégszeretetet és kultúrát.

– Az étterem ízig-vérig magyaros lesz. Az ételek, a zene, a környezet egy darabka itthonról, ahol nem csak a vendégszeretet, de a hangulatot is megidézzük.
A lányomnak megígértem, hogy az 50. szülinapján breaktáncolni fogok.
Kiszámoltam, mennyi időm van addig (86430 nap), és 

úgy döntöttem, hogy megvalósítom azokat az álmaimat, amit eddig nem tudtam. Persze kint is dolgozni fogok, és célom, hogy biztosítsam a családomnak az eddig megszokott körülményeket 

– mesélte boldogan a terveit MÁZS.

A magyar kultúrát is szeretné népszerűsíteni Olaszországban, így önálló ének- és előadóestek is szerepelnek a terítéken a finom ételek mellett.

– Természetesen én is fellépek majd és énekelek az étteremben, de a színész és zenész kollégákat is meghívtam oda. Nagy meglepetésemre nyitott kapukon döngettem, mert mindenki örömmel vette a felkérést, hogy ha van kedvük, a pihenés során felléphetnek nálunk – nevetett. Ennek ellenére a nagyérdeműtől sem búcsúzik. Szülővárosában, Nyíregyházán a Móricz Zsigmond színházban láthatják kedvencüket, emellett országos koncert show-val énekli tele Magyarországot a Mázsversion-ön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában