Meglepő

2022.07.15. 06:00

Hoppá! Ebből fizette az elképesztő luxusnyaralást Berki Mazsi

Sokan támadták Berki Krisztián özvegyét amiatt, hogy Balira ment gyászolni, akkori hozzászólásokban azt is számon kérték rajta, hogy miből tudta fizetni az utazását.

Durván támadták Berki Mazsit, amikor kiderült, hogy Balin próbálja meg feldolgozni Berki Krisztián halálát, többen érdeklődtek az iránt is, hogy miből van pénze hosszan Indonéziában időzni - írja az Origo.

"Igaztalanak azok a támadások, amelyek amiatt érik Mazsit, hogy ha tele volt az elhunyt férje adóssággal, akkor miből fizette ezt az egyébként drága utat. A válasz egyszerű: neki is csak az út töredékéért kellett fizetnie, hiszen a Baliról írt posztjaival folytatja influenszeri munkáját. Ráadásul Mazsi egy különleges jógatáborba utazott egy csoporttal, és a jóga lényege pontosan az elengedés. Ő nem nyaralni, szórakozni ment, hanem a lelki békéjét szeretné ezzel az úttal visszanyerni" – védte meg Mazsit egy ismerőse.

Borítókép: Instagram

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában