Ügyes!

2022.06.30. 18:01

Kóbor János kislánya nagy hírt jelentett be, büszkén mutatta meg a rajongóknak

Kóbor János nagyon büszke édesapa lenne, ha fentről látja imádott Lénácska tanulmányi eredményeit, biztosan örül.

 

Kóbor János kislánya még csak 15 éves, de a sors édesapja korai elvesztését osztotta rá mégis osztályrészül, mely megviselte a fiatal kamaszt, ezt a Bors is megírta már. Azonban úgy tűnik, Léna számára a tanulás az egyik legfontosabb dolog, noha még nem döntötte el, hol tanul tovább. Korábban a Borsnak felnőttes őszinteséggel nyilatkozott a továbbtanulásról.

Most úgy gondolom, hogy orvos szeretnék lenni, mint a bátyám, Martin, aki fogorvos- újságolta a Borsnak határozott elképzeléseit Léna.

Most Instagram oldalán osztotta meg a jó hírt, hogy tanulmányi eredményeit díjjal ismerték el, aminek az egész család érthetően nagyon örül.

A Bálint Márton tantestülete kiemelkedő tanulmányi teljesítményem, példaértékű magatartásom, közösségi munkám, versenyeredményeim elismeréseként a 2022. évi Bálint Márton-díjat nekem ítélte

– írta ki a tini őszinte örömmel képe alá. Idei megpróbáltatásokkal teli évét, és ennek ellenére kitűnő eredményeit egy gyönyörű emlékplakettel, egy táblagéppel és egy szép oklevéllel díjazták. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában