Egész más lett

2022.06.30. 14:02

Hajszínt váltott G.w.M elhagyott felesége, Nagy Melanie

A válófélben lévő Nagy Melanie már kezd jobban van a szakítás után, most a nők titkos fegyveréhez, a fodrászhoz nyúlt és frizurát váltott, hogy jelezze a világ felé: továbblépett volt férjén.

Az életben történő nagy változások esetén a nők általában frizurát váltanak, ami az újrakezdést szimbolizálja. Úgy látszik Nagy Melanie-nak most jött el az idő, hogy hajszínt váltson, mely azt jelenti, hogy túl van a szakításon és volt férjén - írja az Origo.

A kétgyerekes anya jelenleg műsorvezetőként dolgozik, miközben próbálja megóvni gyerekeit a válás okozta nehézségektől. G.w.M-mel viszont nem sikerül zökkenőmentesen lezárni a múltat, elég feszült közöttük a helyzet, hiszen a vagyonmegosztáson és a gyerektartáson nem tudnak megegyezni.

A vita miatt már a bíróságon van az ügy, egyelőre még nem született döntés egyik fél javára sem.
Nagy Melanie most magára és gyerekeire koncentrál, közben igyekszik építeni a kapcsolatait a követőivel, akiknek legutóbb az új frizuráját mutatta meg büszkén hivatalos közösségi oldalán.

Forrás: Csintalan Georgina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában