Azóta mennyi minden történt

2022.06.27. 13:35

Dobó Kata 25 év után felvette a miniruhát, amiben A miniszter félrelépben hódított

Dobó Kata A miniszter félreléppel lett ismert 25 éves, az akkori miniruhájára biztosan máig sokan emlékeznek.

"25 éve nyáron megfordult körülöttem a világ! És ezek nem nagy szavak.  Leforgattam életem első mozifilmjét, A miniszter félrelépet! Két nappal korábban, hogy megtudtam, enyém a szerep, felvettek a Színművészetire! Komoly két nap volt. Persze, én ebből akkor semmit nem érzékeltem. Talán jobb is így. Mert egy olyan forgószél vett magára aminek a következményeivel nem voltam tisztában. Sem a pozitív, sem a negatív következményeivel. Nyilván mindenki életében vannak ilyen sorsfordító események, csak nem mindenkinek zajlik mindez láthatóan és lekövethetően a nyilvánosság előtt" - kezdte a bejegyzését.

Gyakorlatilag egyik napról a másikra ismert meg egy egész ország. Ezzel egyidőben, megkedveltek, pálcát törtek, irigyeltek, ki nem állhattak. A megfelelő részt ki lehet választani. Mindez azóta sem változott. Csak megtanultam elfogadni, együtt élni vele, helyén kezelni.

 De leginkább megértettem, hogy a reakciók, amiket azokból az emberekből váltok ki, akik nem ismernek személyesen, nem az én történeteim, hanem az övék. Ha ezt hamarabb felismerem, kevesebb rossz pillanatot okozok magamnak" - írta, a nosztalgikus bejegyzés mellett pedig megmutatta, hogy áll neki ma a filmben látott ruha.

Pár évvel ezelőtt előkerült a szekrényemből az a bizonyos zöld ruha. Gondoltam, egyszer talán lesz egy alkalom, amikor újra felvehetem... Úgy érzem, ez most van" - jegyezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában