Gólyahír

2022.05.17. 11:37

Eddig titkolták az örömhírt: pár nap múlva újra apa lesz Freddie

Egészen a nyolcadik hónapig sikerült titokban tartania Fehérvári Gábor Alfrédnak, hogy hamarosan kétszeres édesapa lesz. Az énekes a Borsnak nyilatkozott kisfia érkezéséről, sőt saját családi albumuk fotóiba is betekintést engedett.

Nagy örömhírt osztott meg Fehérvári Gábor Alfréd a Bors olvasóival: hamarosan bővül a családjuk! Még nincs másfél éves az énekes első gyermeke, a kis Léna, de máris jön a kistesó. Freddie-éknél érthető módon nagy az izgalom ezekben a napokban, hiszen Dóri már a 38. héten is túl van.

– Az én hihetetlen, fantasztikus feleségem, aki nagyon jól bírta a terhességét, bizony mindenórás már! Bármelyik pillanatban jöhet a kisfiunk –
újságolta a Borsnak elsőként Freddie.

 

Hamarosan kistestvért kap a másfél éves Léna

A várakozással teli időszak emlékéül saját családi albumukba egy fotósorozatot is készítettek, amelyet megosztottak a lappal.
A harmóniát sugárzó képeken még Dóri pocakjában van hamarosan születendő gyermekük, akit Ármin Farkasnak szeretnének keresztelni. Azért választották ezt a két nevet, mert mindkettőbe beleszerettek, ám valószínűleg inkább az Ármint fogják használni a mindennapokban.

 

Apás szülést szeretnének

Az elmúlt évek pandémiás időszakai ellenére Freddie szerencsésnek mondja magát, mert az első gyermeke, Léna születésénél is ott lehetett.

– Természetesen most is nagyon szeretnék bent lenni a szülőszobán, és ha lehet, a köldökzsinórt is én vágnám el – mondta a lapnak a híresség, aki úgy érzi, hogy támogató jelenlétével fog tudni segíteni Dórinak a vajúdás közben. 

Léna természetes úton született, a páros bízik abban, hogy ez Árminnal kapcsolatosan is megadatik.

– A feleségem annyira fittül végigcsinálta az elmúlt hónapokat az örökmozgó babánk mellett, hogy le a kalappal előtte! Dóri második terhességét is olyannyira jól bírta, hogy csak a 37. hét után kezdte érezni, estére azért kimerül egy kicsit – mesélte Fehérvári Gábor Alfréd, aki hozzátette, hogy saját családi mintáit veszi alapul akkor, amikor neveli a lányát, s úgy tervezi, hogy Ármin is hasonlóan sok odaadással és egyetértésben cseperedik majd.

Hippi család

Freddie fontosnak tartja a családi mintákat, ugyanakkor a nevelésben kissé liberális példákat is követnek.

– Mi egy hippi család vagyunk egyébként, azaz nálunk nyugodtan dagonyázhatnak a sárban a gyerekek, mert nem az a fontos, hogy körülöttünk minden élére legyen állítva, inkább még több minőségi időt töltsünk együtt– mesélte Freddie, akinél már az első gyerkőc esetében kiderült, hogy szülőként egyikük sem tartják magukat szigorúnak, ám van, hogy a türelem egyszer elfogy.

 

Következetes nevelés

– Szerintem most kell körvonalazni a szabályokat, mikor máskor? Nem telefonozik vagy kapcsolgatja a tévét például. Az ő korában nem mindig számít, amit a szülők mondanak neki, de ilyenkor mi kitartóan elmagyarázzuk azt, hogy mit miért nem szabad, és reméljük, ez előbb-utóbb beérik majd. Nekem előbb elfogy a türelmem, bevallom – mesélte el bizalmasan az énekes, és azt is hozzáfűzte, hogy megfogadta: szeretne következetesen nevelni, a hangját pedig csak akkor emelné fel, ha tényleg muszáj, azt is csak annak érdekében, hogy a dolognak foganatja is legyen. 

Alfréd az elkövetkezendő időszakban szeretne visszavenni a tempóból, ami lehet, hogy nehezére esik, de szeretne a pici mellett is annyi időt tölteni, amennyire anno Léna mellett lehetősége volt. Freddie és Dóri már összecsomagolt bőrönddel várják, hogy meginduljon a szülés. 

Jó egészséget kívánunk a babának és az anyukának is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában