Felszabadult

2022.02.02. 07:25

Végre elégtételt érezhet Nótár Mary: a bíróság a javára döntött

Lezárult az énekesnő és egykori kiadója között öt és fél éve húzódó per, mégpedig az előadó javára.

A  bíróság kimondta a jogerős ítéletet: az énekesnő megnyerte a pert, amely egykori lemezkiadója és közte zajlott - derül ki az Origo cikkéből. 

Még 2016-ban romlott meg a viszonyuk egy elszámolási vita miatt. Az énekesnő szerződést akart bontani, és ez dulakodást eredményezett, Maryt korlátozták a szabadságában - ezt már a bíróság is megerősítette. 

 

"Úton-útfélen a sárba akartak tiporni. Nyolcvanmillió forintot követeltek rajtam bevételkiesés miatt. Most kimondta a bíróság, hogy nem behajtható ez az összeg. Nekik viszont meg kell fizetniük a perköltséget, illetve mivel négy évig jogtalanul letiltották a megjelenéseimet, kártérítést követelek tőlük" - mondta Mary, aki a büntetőpert is megnyerte. 

 

Forrás: Facebook / Nótár Mary

 

"Maximális elégtétel, hogy végre kimondta a bíróság az igazságot. Én végig hittem az igazamban és az igazságszolgáltatásban. Szeretném lezárni végre ezt az ügyet." 

- mondta az énekesnő.

Borítókép: Metropol

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában