Együttérző szavak

2021.12.10. 07:25

„Nem tudják, mi vár még rájuk” – Somló Tamás özvegye osztozik Léna gyászán

Kóbor Léna hosszú üzenetben búcsúzik elhunyt édesapjától. Gyászában az ex-omegás Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér is osztozik.

A rajongók, barátok, családtagok sem hagyták egyedül Lénát a gyászban. Olyan ember is osztozik gyászában, akivel ugyan nincs közeli kapcsolatban, lélekben azonban közelebb áll hozzá jelenleg bárkinél. Az egykori omegás, Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér sejti, mi minden megy keresztül most Kóbor kislánya - írja a Bors.

– Visszaemlékszem milyen nehéz volt nekünk is. Ilyenkor mindenhol látni az újságcikkeket, a híradót, a posztokat. Szegény kis Lénának édesapja halála nem hírértékű, hanem valós tragédia. 

Nem tudják még, mi vár rájuk. Azt kívánom neki is és Zsókának is, hogy próbáljanak a szeretetre koncentrálni. Emlékezzenek minden boldogan együtt töltött közös percre. 

Nyitni kell a világ felé. Nem ma, nem holnap. Amikor készen állnak majd rá...

Nagyon szép családi életet éltek

Forrás: Bors

Kóbor Léna a közösségi oldalán írt az érzéseiről, és egy közös képet is mutatott. "Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a mennyben. Minden olyan gyorsan történt... Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem... 

Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút" 

- kezdte.

"Látom a tévében, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket... Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem. 

Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig "itt leszel és fogod a kezemet", és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! 

Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is! 

Amikor felnézek a csillagokra, Te fentről "az égben lebegők csarnokából", vagy "Gammapolisból" nézel le, és vigyázol ránk! Sosem fogom elfelejteni, az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt ahogy Édesanyukámra és Rám néztél!" - írta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában