Bulvár-celeb

2021.10.19. 07:25

„Szörnyű volt, az ellenségemnek sem kívánom ” – Alex édesapja hazahozhatta a kisfia maradványait

Hazajött Olaszországból Juhász Norbert. Az édesapa kétéves fiát, Alexet a pici anyja ölte meg, miután elfajult a gyermekelhelyezési per.

Forrás: Ripost

Megkapta az engedélyt, hogy Olaszországból hazahozza kisfia földi maradványait Juhász Norbert. Mint ismeretes, a kis Alexet saját anyja ölte meg, miután a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a gyermeket. Az asszony megkéselte a kisfiút, a gyermek élettelen testét pedig később egy szupermarket görgős futószalagjára helyezte, ráadásul le is fotózta áldozatát, a képet pedig elküldte Norbertnek.

Az édesapa most Olaszországba utazott, mert engedélyt kapott, hogy haza hozhassa kisfia holttestét.

„Kihúzták a hűtőből az elhunyt kisfiamat. Felemeltem róla a leplet, de csak az arcát voltam képes megnézni. Megszakadt a szívem.

Életem egyik legszörnyebb élménye volt, senkinek sem kívánom. Nem tudtam abbahagyni a zokogást. Békésnek tűnt, de látszott rajta, hogy már nincs benne élet. Talán csak ott fogtam fel igazán, hogy az egyetlen gyermekem már soha nem fog megölelni”

- mondta az apa a Borsnak, aki engedélyt kapott, hogy hazaszállíthassa kisfia testét.

„Még nem tudom, hogy Alexet hamvasztjuk vagy koporsóban temetjük el. Akárhogy is döntök, van segítségem.

Szeretnék már mielőbb túl lenni ezen a borzalmon, de tudom, hogy sosem fogom tudni feldolgozni a történteket”

- mondta.

A gyászoló édesapa a Borsnak elárulta: noha felmerült benne, hogy elmegy a borzalom helyszínére, ezt végül nem tette meg.

„Egyáltalán nem tett volna jót a lelkemnek. Így is elég szörnyű volt az utam, az ellenségemnek sem kívánom. Remélem, már nem kell visszamennem.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában