Bulvár-celeb

2021.10.22. 10:35

A Dancing with the Starsban lép fel utoljára Rúzsa Magdi

Vendégelőadóként a hármas ikrekkel terhes Rúzsa Magdi is fellép a Dancing with the Stars szombati adásában, jó ideig ez lesz az utolsó tévés szereplése.

Forrás: Beliczay László

Újabb látványos produkciókkal készülnek a Dancing with the Stars versenyzői, jön a magyar sztárok éjszakája, ahol igazi sztárparádé lesz a TV2 stúdiójában. Olyan ismert magyar előadók énekelnek majd a párosok produkciói alatt, mint Zséda, Rúzsa Magdi, Keresztes Ildikó, Dolly, Kasza Tibi, Opitz Barbi, Pataky Attila és Tolvai Reni – ráadásul a hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdinak ez lesz az utolsó televíziós szereplése a szülés előtt – írja az Origo.

„Nagyon várom a szombatot, szeretem a táncot pici korom óta. Tíz évig néptáncoltam ugyan, de mellette a modern táncokat is tanultuk, sőt még vizsgát is tettünk belőle.

Édesanyám úgy gondolkodott, gondolkodik, hogy a sztenderd táncokat tudni alap kell, hogy legyen egy nő, de bizony egy férfi esetében is, így mi a tesóimmal tudunk és szeretünk is táncolni nagyon.

A szombat este azért is lesz különleges, mert ez lesz egy ideig az utolsó tévés megjelenésem, hisz egyre nagyobb a pocakom is, most már a babázásé a főszerep” – árulta el Magdi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában