Bulvár-celeb

2021.08.17. 11:03

Kiderült, mikor indul a Sztárban sztár leszek! a TV2-n

Már csak alig pár hét, és újra képernyőn a TV2 nagyszabású show-ja, a Sztárban sztár leszek! második szériája. A műsort, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket, szeptember 4-től szombat és vasárnap esténként láthatják majd a nézők.

Forrás: TV2

Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is.

Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam – hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg.

Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban„ – árulta el Köllő Babett.

Pápai Joci azt mondta: elképesztően tehetséges új generációt fognak látni a nézők a TV2 képernyőjén hétről hétre, fantasztikus meglepetésekkel. És természetesen vicces produkciók is lesznek bőven, egyszóval garantált a szórakoztatás.

Sztárban sztár leszek! előválogatók szeptember 4-től szombat-vasárnap este a TV2-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában