Bulvár-celeb

2021.07.06. 12:50

Hihetetlen, de igaz: egy magyar lány története bizonyítja, hogy létezik a lélekvándorlás

Farczády Írisz, egy Budapesten élő fiatal lány egy napon arra ébredt, hogy nem emlékszik addigi életére, helyette a fejében egy másik nő emlékei derengtek.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Farczády Írisz fel sem fogta, mi történik éppen vele, amikor egyik napról a másikra nem ismerte meg a családját, ráadásul addig számára ismeretlen nyelven, spanyolul kezdett beszélni.

Sokkot kapott, nem tudta, hogy hol van, el akart szökni, és Madridot valamint egy Pedro nevű férfit emlegetett. Saját magát Lucianak hívta, édesanyját Señorának szólította.

Ráthonyi János újságíróhoz is elért a fiatal lány története és úgy döntött, hogy utánajár a lehetetlennek. Kiderült, hogy Írisz olyan tökéletesen kezdte el beszélni a spanyol nyelvet, ahogy arra csak egy anyanyelvű képes, a magyart viszont egyáltalán nem értette meg. Úgy ismerte Madrid utcáit, mintha mindig is ott élt volna, holott korábban még nem járt a városban – írja a Promotions nyomán a life.hu.

Az újságíró utánakérdezett, hogy valóban létezik-e az a név Spanyolországban, amin a lány bemutatkozott, és megdöbbentő dolog derült ki: létezett a nő, aki 40 éves korában bekövetkezett haláláig Madridban élt, szolgálólányként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában