Bulvár-celeb

2021.07.10. 11:53

Álomszép új partnere van Kasza Tibinek

Hamar megtalálták az összhangot, humor és jókedv jellemzi a kapcsolatukat.

Forrás: TV2

Már nem kell sokat várni, ugyanis július 19-től a 21. századi néző igényekhez alkalmazkodva tér vissza a Szerencsekerék a TV2 képernyőjére.

Minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedőjének műsorvezetője Kasza Tibi lesz, ő várja majd a játékosokat és a nézőket minden hétköznap este.

„Sok sztorizás, jó hangulat és nevetés várható, és a játékosokról is sokat tudhatnak majd meg a nézők” – mondta Kasza Tibi.

„A Szerencsekerék egy olyan műsor lesz, amely több generáció számára is érdekes lehet, és összehozza a családokat a képernyő előtt. Korábban nagyon szerettem, és a legjobb időzítés most visszahozni, az egész világon népszerű”

- tette hozzá a műsorvezető.

Ez mindenidők legsikeresebb televíziós vetélkedője
Fotó: TV2

 

Segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány Sydney van den Bosch lesz, akit a Farm VIP műsorában ismerhettek meg a nézők. Sydney még meg sem született, amikor a Szerencsekerék útjára indult Magyarországon.

„Nagyon örülök, hogy engem választottak erre a feladatra, és én is a részese lehetek egy olyan ikonikus műsor történetének, amelyet anno mindenki nézett és szeretett. Megtisztelő, hogy Prokopp Dóra nyomdokaiba léphetek, igyekszem majd maximálisan helyt állni ebben az új szerepkörben. Tibivel szerintem könnyen megtaláltuk a közös hangot, úgyhogy humorból és jókedvből biztosan nem lesz hiány” – árulta el Sydney.

Kasza Tibihez civil és ismert emberek is érkeznek majd, hogy szerencsét próbáljanak és megküzdjenek a feladványokkal.

Olyan ismert emberek is feltűnnek majd, mint Kiss Ramóna, Király Viktor, Gianni, Pápai Joci vagy éppen Schobert Norbi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában