Bulvár-celeb

2021.05.06. 12:30

A koronavírus árváiért lépnek fel a sztárok a TV2 Neked énekelek műsorában

Május 30-án este 6 óra 55 perctől újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A nagyszabású műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek a legnagyobb hazai sztárok segítségével.

Forrás: Instagram

A TV2 Csoport a járvány kitörése óta fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet az összefogás jelentőségére ezekben az embert próbáló időkben. Ehhez kapcsolódóan készítették a Neked énekelek című jótékonysági gálaműsort, amelyet először tavaly tavasszal láthatták először a nézők. Akkor közel 35 millió forint felajánlás gyűlt össze a koronavírus frontvonalában dolgozók számára.

Az idei adománygyűjtést gyermeknapon tartják a koronavírus árváinak megsegítésére. A járvány harmadik hullámában sajnos többszáz gyermek vesztette el egyik, vagy mindkét szülőjét. Az ő támogatásukra hozta létre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A gálaestre érkezett adományok, amelyeket a Nemzeti Összefogás vonalán és számlaszámán lehet felajánlani, teljes egészében az alapítványhoz kerülnek.

A csatorna felkérésére a legnagyobb sztárok mondtak igent. Színpadra lép többek között Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika, Balázs János, Palya Bea, Molnár Ferenc Caramel, Horváth Charlie, Tóth Vera, Gryllus Dorka, Kulka János, Wolf Kati, Király Linda, Tolvai Reni, Majka & Curtis, Nika, Tóth Gabi, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Bagossy Brothers, Pápai Joci, az Urban Verbunk,

Radics Gigi és a Cotton Club Singers.

Olyan érdekességek kerülnek az adásba, mint például hogy, Janicsák Veca egy különleges technikának köszönhetően énekel majd duettet a nemrég elhunyt Balázs Fecóval.

A neves művészek mellett további produkciók is színesítik a jótékonysági estet. A Séfek séfe csapatkapitányai, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor a műsor ideje alatt a Séf asztala éttermében készítenek el egy különleges menüt, amelyre szintén licitálni lehet.

Ebben a műsorban visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában