Bulvár-celeb

2021.04.13. 10:40

Kitálalt az Exatlon kiesője: „teljesen félreismertem őt”

Cservenák Csepelnek mindössze három hét jutott a TV2 nagy sikerű műsorában, az Exatlon Hungaryben.

Forrás: TV2

Cservenák Csepel azt mondja, nem haragszik Herczeg-Kis Bálintra, aki párbajellenfélnek küldte Marci ellen. Szerinte a Kihívók egyik legerősebb versenyzője csak próbálta a legjobb döntést meghozni.

„Bálint a kezdőcsapat tagja, úgy érzem, reálisan döntött” – mondta a Borsnak Csepi.

„De lehet ezt másik oldalról is nézni, sajnos sérülés miatt nekem sokkal kevesebb pályarutinom volt, mint ellenfelemnek, Marcinak.

De már mindegy, ezt dobta a sors. Kárpótol, hogy az emberek elárasztanak üzenetekkel, úgy látszik, megszerettek. Csak az Instagramon 500-600 hosszú levelet kaptam, tényleg elképesztő, ami árad felém. És lehet, hogy csak három hét jutott nekem, de ezeket az élményeket már senki nem veheti el tőlem.”

Ismerkedős üzeneteket is kap

A népszerű játékos nem tagadja, ismerkedős üzeneteket is kapott.

„Bár szingliként mentem ki, de igazából alakulóban van egy kapcsolat, így az olyan leveleket nem is veszem figyelembe – folytatta. – De persze attól még jólesnek.”

Meglepte Dorottya

„Mint ahogy az is, hogy a párbajon Dorottya felajánlott nekem egy medált.

Teljesen félreismertem őt, amikor még itthon néztem a műsort, őt nagyon hisztisnek találtam.

De kint rájöttem, hogy egy vidám, mosolygós, nagyon kedves lány! De a többiek is jó fejek, mindenkivel jókat tudtam beszélgetni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában