Bulvár-celeb

2021.04.15. 12:45

Berkiék babát várnak – Mazsi megható őszinteséggel beszélt az elmúlt hónapokról

Berki Krisztián és Berki Renáta megható szavakkal tudatta az örömhírt.

Forrás: Ripost

Berki Krisztián és felesége, Berki Renáta nem titkolta, hogy régóta szerettek volna már közös kisbabát. Próbálkoztak, ám csak nem akart összejönni a gyermekáldás – írja a Hot! információi alapján a Bors. Most azonban a Facebookon jelentette be az örömhírt Berki Mazsi: kisbabát hord a szíve alatt.

„Berki baba már a pocakomban! Amikor nagyon vártuk, nem jöttél, majd amikor Te szerettél volna jönni, akkor megérkeztél”

– kezdte a posztban Berki Mazsi.

A magazinnak őszintén beszélt arról is, hogy nem ment olyan egyszerűen a teherbe esés, mint az elsőre gondolták, így a művi megtermékenyítéssel is próbálkoztak.

„Elhatároztuk, hogy megpróbálkozunk a lombikkal. Tavaly októberben volt az első, akkor kaptam hormonkezeléseket. Máig emlékszem arra a pillanatra, amikor közölte velem a doktor úr, hogy petezsákom van ugyan, ám nincs benne pete. Egy világ omlott össze bennem, elkeseredtem, napokig depressziós voltam” – tette hozzá Mazsi.

Ezek után több sikertelen próbálkozás következett, majd a házaspár úgy döntött, természetes, alternatív segítségeket is keres. Kitartóak voltak és mindent megpróbáltak, amire sikerült az álmuk, hogy közös gyerekük legyen.

Mint Berki Mazsi a posztjában is írta, mindig a mosolygós arcukat mutatták, de kemény időszakon vannak túl. A bennük kavargó érzésekről és a babával kapcsolatban a Hot! magazinnak adtak exkluzív interjút.

 

A posztot percek alatt több mint ezren lájkolták és számtalan gratulációt kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában