Bulvár-celeb

2021.03.22. 19:12

Kiakadt a modell, mert a barátnője csak részegen hajlandó lefeküdni vele

Egy volt férfi modell barátnője csak akkor hajlandó ágyba bújni vele, ha már lerészegedett. A férfi nem érti, mi a baj vele.

Forrás: Shutterstock

Egy kidolgozott testű, jóképű 40-es férfi kért segítséget a neten, ugyanis nem érti, mi a baja a barátnőjének vele. Állítása szerint a 30 éves nő csak akkor hajlandó lefeküdni vele, ha már lerészegedett – írja a Bors.

Az egykori modell elmondta: sosem volt ilyen jellegű problémája a nőkkel. Rengeteget utazott munkájából adódóan és

egyszer sem tapasztalta, hogy egy nő visszautasító lett volna vele.

Most azonban kedvese rendszeresen elutasítja szexuális közeledését.

Csak pár pohár után jönnek a vágyak...
Fotó: Shutterstock

Csak alkohollal megy a szex

Végső elkeseredésében a férfi egy szakemberhez fordult, hátha ő tud valamilyen tanácsot adni neki, hogy megszűnjön ez a probléma. Elmondása szerint minden ismerősük azt hiszi, a kapcsolatuk boldog és kiegyensúlyozott, de valójában ha a kedvese józan, mindig valami kifogással áll elő, miért nincs kedve az együttléthez. Ha viszont részeg, akkor alig várja, hogy ágyba bújjanak.

Önbizalomhiány állhat a háttérben

A szakember azt javasolta a volt modellnek, hogy minél előbb próbálja megbeszélni kedvesével a problémát, mert könnyen előfordulhat, hogy az asszony valójában elvesztette az önbizalmát, miután életet adott három gyermeknek, és ezért nem bújik szívesen ágyba vele.

Címkék#modell#szex

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában