Bulvár-celeb

2021.03.19. 12:15

Csipkés fehérneműben sétált be a borbárba a TV2 sztárja

Sokat mutatott magából, mégsem zavartatta magát...

Forrás: Instagram

Igazán pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi szerda este a Jóban Rosszban nézői. A Tóth-Zsiga Nóra által alakított Faragó Melinda ugyanis egy ízléses, és egyben roppant erotikus csipkés fehérneműben sétált be a Kékmacsek nevű borbárba, hogy bugyiban és melltartóban szolgálja ki a vendégeket.

Nóra szerint a nem mindennapi jelenet belefér az általa alakított Melinda karakterébe, a stáb pedig mindent megtett, hogy ne érezze magát feszélyezve a falatnyi fehérneműben.

Fogadásból vetkőzött neki a sorozatban
Fotó: TV2

„A történet szerint én egy kavarógép vagyok, aki elmegy a végletekig. A sorozatbéli üzlettársam, Zseni el akarta adni a Kékmacsek borbárt, mert nem akarta tovább velem vezetni. Ez a fehérneműs bevonulás és felszolgálás volt a feltétele annak, hogy minden maradjon a régiben. A Jóban Rosszban stábja egyértelműen a második családom, nagyon rendesek voltak, mindent elkövettek, hogy oldják a gátlásaimat. Ez sikerült is! Átrágtuk, hogy milyen fehérneműben érzem kényelmesen magam, és mindenki nagyon támogatott. Amikor először bementem a díszletből, éreztem, hogy mindenkinek az az érdeke, hogy jól sikerüljön a jelenet” – mondta a Ripostnak Tóth-Zsiga Nóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában