Ország-világ

2021.01.10. 16:55

Így mentették ki a Dunába csúszott autót (videó)

A kompra akart felhajtani, de ez nem sikerült az autósnak: a budapesti hivatásos tűzoltók és a fővárosi tűzoltó búvárszolgálat sietett a jármű és az utasok segítségére.

Budapest, 2021. január 9. Tûzoltók vontatnak ki búvárok segítségével egy autót a Dunából a soroksári kompnál 2021. január 9-én. A jármû vezetõje a Soroksárról Csepel felé tartó kompra akart felhajtani. Az autó a Dunába gurult és elmerült, a három utas ki tudott szállni. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Szombaton délután a kompra akart felhajtani egy autó a soroksári Molnár-szigeti kikötőben, amikor a Dunába zuhant. Az autóban hárman tartózkodtak, mindhárman sérülés nélkül megúszták. A furcsa baleset úgy történt, hogy a nagy ködben a sofőr nem látta, hogy rossz irányból közelítette meg a tolató kompot.

A budapesti hivatásos tűzoltók és a fővárosi tűzoltó búvárszolgálat vonult a helyszínre, ahol a búvárok rögzítették a pórul járt autót, majd a tűzoltók kicsörlőzték a partra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában