igazi híradós

2020.10.19. 15:45

Németh Balázs elárulta, mit kell tenni, ha valaki találkozik egy medvével. Őt le is fotózták eggyel

Németh Balázs a közösségi médiában sem bújt ki a bőréből: olyan oldalt működtet, ahol a fontosabb napi híreket is elmondja, csak máshogy...

Fotó: Kaszner Nikolett

Mivel sokakat foglalkoztat a napok óta Miskolc környékén kóborló medve, Németh Balázs is szánt egy bejegyzést ennek. A bükki macit a miskolci önkormányzati rendészet kamerái vasárnap hajnalban észlelték, a rendészek értesítették erről a rendőrséget, de azóta volt olyan is, aki már személyesen találkozott vele. Meg is tetszett neki a város, mert azóta is Miskolcon csatangol.

Németh Balázs ennek kapcsán felelevenítette azt a Híradót, amikor szintén egy miskolci medve miatt jelentkezett be az ottani nemzeti park munkatársa, aki jó tanácsokat is adott az állatokhoz. Az egyik, amit máig sem felejtett el, hogy énekelni kell a medvének. Van még ennél kevésbé mulatságos, de annál hasznosabb, ha esetleg jönne egy medve...

Az ismeretterjesztés mindennapos. Arra is felhívta a figyelmet a híradós, hogy a minap volt éppen harminc éve, amikor indult a rádiótelefon-szolgáltatás Magyarországon.

Ebben a posztban pedig a koronavírussal kapcsolatos biztonsági szabályokra hívta fel a figyelmet.

 

Azért a Németh család életébe is bepillantást enged néha és a hazai sporteseményekre is rendszeresen felhívja a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában