Járvány

2020.08.17. 16:46

Hazaköltözik Magyarországra Cicciolina

Lefújták az európai diszkóbulijait és a koronavírus miatt szexklubokba se hívják az egykori olasz parlamenti képviselőt és pornósztárt.

Róma, 2012. november 8. Cicciolina, azaz Staller Ilona magyar származású volt pornószínésznõ és politikus sajtóértekezleten vesz részt Rómában 2012. november 8-án, ahol bemutatja a Demokrácia, Természet, Szerelem (Democracy Nature Love, DNA, magyarul DNS) névvel alapított pártját, amellyel a 2013-ban esedékes olaszországi parlamenti választásokra készül. Az 1972-ben Olaszországba települt Staller Ilona 1987 és 1992 között a Radikális Párt képviselõje volt a római parlamentben. (MTI/EPA/Alessandro Di Meo)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Alessandro Di Meo

Hosszú évtizedek után hamarosan végleg Magyarországon telepedik le Cicciolina, alias Staller Ilona. A 68 éves expornós az Olaszországban több tízezer áldozatot szedő koronavírus-járvány miatt döntötte el, hátat fordít az olasz csizmának – írja a Bors.

„Elképesztő itt a járvány, rengeteg ember esett el munkáktól. Nekem is lemondták a fellépése­imet, lett volna bulim Spanyolországban is. A diszkók és éttermek zárva; van, amelyik fél éve nem nyitott ki.

Nem hívtak mostanában tömegrendezvényekre vagy szexklubokba, ahol különleges vendégként lehetett velem fotózkodni, aláírásokat osztottam vagy énekeltem. Magyarországon sokkal jobb a helyzet, fegyelmezettebbek az emberek”

– mesélte a lapnak Husika, majd hozzátette:

„Már né­zegetem a házakat, villákat, ehhez persze először el kell ad­nom a négy olasz ingatlanomat, amiket már árulok. A felkérések jöhetnének, próbálok optimista maradni, de nem tudni, mi lesz itt télen. Aminek nagyon örülök, hogy egy Amerikában élő férfi hosszú évekig keresett, mire megtalált. Azt mondta, muszáj egy lemezt készítenünk, mert igény van rá. Már terveztem, hogy új albumot adok ki” – tette hozzá Cicciolina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában